Главная
Що мене привело до ідентифікації себе німцем — етнічні молоді німці Харкова

Що мене привело до ідентифікації себе німцем — етнічні молоді німці Харкова

Молоде покоління завжди легко вбирає нову культуру, легше адаптовується до нових умов життя. Інколи нам здається, що їх нічого не цікавить. Це неправда! Подивіться на нашу молодь ХОТН «Відергебурт». Вони активно вивчають німецьку, реалізують проекти. З різних причин культурна асиміляція на них ще більше вплинула, ніж на старше покоління етнічних німців, але вони стійкі, вони працюють. Ловіть інсайти нашої молоді! Кожен з них мав свій шлях до молодіжного руху етнічних німців, і усвідомлення себе в німецькій культури триває. Кожен з них, поважає історію та культуру своїх пращурів, але вони інші. Молоді німці Харкова — хто вони — дізнайтесь вже в цьому підкасті!

Слухайте наш третій підкаст з серії підкастів — про те чи варто відроджувати національну/етнічну ідентичність в часи глобалізації!

Проект Харьківського обласного товариства німців «Відергебурт»

http://wiedergeburt.kh.ua/

https://www.facebook.com/wiedergeburt 

Проект проводиться з ініціативи Ради німців України за фінансової підтримки Федерального міністерства внутрішніх справ, будівництва і комплексного територіального розвитку Німеччини через Благодійний Фонд «Товариство Розвитку».